søndag den 29. januar 2017

Trumps indrejseforbud skaber kaos i amerikanske lufthavne

Foto: PETE MAROVICH - b.dk
Nyheden om, at Trumps indrejseforbud for folk fra bestemte lande skaber kaos i amerikanske lufthavne er ingen overraskelse. Det var hvad man kunne forvente, for hvorfor skulle lovlydige borgere, som tilfældigvis har et pas fra en blokeret nation være et problem, når de rejser som del af en familie, hvor alle andre f.eks. har fransk pas.

tirsdag den 24. januar 2017

Demokrati ikke noget entydigt begreb

Det er nok gået op for de fleste, at Hillary Clinton fik flere stemmer end Donald Trump, men at Trump fredag blev sværget ind som den 45. præsident i USA. Amerikanerne har et system med et Electoral College, som du kan læse mere om ved at klikke på ordet.

fredag den 20. januar 2017

Ikke kun på Christiansborg man kan påvirke positivt

Det har åbenbart såret visse politikeres stolthed, at Asger Aamund afviser at gå ind i politik på Borgen. Diverse skældsord er blevet spyet omkring på bl.a. Twitter, og man kan undres en del over denne reaktion.

torsdag den 12. januar 2017

"Vi har købt en grønlænder"

Billedkilde: WikiPedia
En uheldig udtalelse fra skatteminister Karsten Lauritzen har givet ham den første shitstorm. Det er ikke helt smart at sige "vi har købt en grønlænder" som mandat nr. 91 - også selvom det måtte eller kunne forholde sig sådan...

mandag den 9. januar 2017

Alle vidste det: Venstre ser tog som fortid

Når man læser nyheden Venstre og LA ser asfalt som fremtiden og tog som fortiden er det ren tilståelsessag. Det skal nævnes, at Konservative, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne ikke er enige ifølge BT Online, men det er en underlig politisk prøveballon at sende afsted...

lørdag den 7. januar 2017

De Radikales nytårsstævne i Nyborg

Det var særdeles interessant at følge den åbne del af de Radikales nytårsstævne i Nyborg. Der blev sendt godt 50 minutter på TV2 News. Desværre blev udsendelsen brat afbrudt præcis da det begyndte at blive rigtig interessant. Både Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl var inviteret til paneldebatten.

fredag den 6. januar 2017

Dansk Folkepartis reaktion på EBs artikel om grisefester

Billedkilde:
Man kunne på TV2 News høre næstformanden Søren Espersen være ganske forbandet over de artikler som har været skrevet bl.a. om grisefester. Han sagde i interviewet med Gerttrud Højlund, at man ikke kunne stole på kilderne fordi det var tidligere medlemmer af DF, som var 'mavesure' i Søren Espersens optik.

onsdag den 4. januar 2017

Den hårde linje over for visse persongrupper

Der er nogle som på de sociale medier undrer sig over den hårde tone fra regeringens ministre over for visse persongrupper. Desværre er det ikke længere kun regeringens politikere som taler disse persongrupper ned. Jeg tænker naturligvis både på indvandrere og hele debatten om kontanthjælpsloftet.

mandag den 2. januar 2017

Statsministerens nytårstale

Mange har kloget sig på statsministerens nytårstale. Jeg behøver ikke supplere - andet end at konstatere, at Lars Løkke Rasmussen er udfordret, når han skal forene tre partiers ønsker i et regeringsgrundlag og en tale, som helst heller ikke skal udfordre støttepartiet, Dansk Folkeparti, alt for meget.