mandag den 1. april 2013

Lad os få gang i hjulene igen!

Alle taler krise. Politikerne vil gerne have os 'godt ud af krusen', gør alt for at få os 'bedst muligt ud af krisen' etc. Det eneste vi mangler at se er HANDLING. I en tid hvor vi betaler millioner i understøttelse lader vi mennesker VENTE på vi får gang i hjulene igen. "Det skal nok komme" lyder løftet. For de arbejdsløse betaler løfter bare ikke regningerne.

Derfor bør der sættes handling bag de fine ord.

Vi skal have gang i hjulene for at kunne få gang i økonomien igen. Hvis vi venter kommer der måske et globalt opsving, og så er vi stadig i gang med at overveje hvordan vi skal få gang i disse berømte hjul.

Ingen debat om mulighederne for at justere uden at nævne EU's konvergenskrav. Det er nærmest den hellige gral at vi skal overholde konvergenskravene. Hvad alle dog glemmer er, at når de store lande ikke overholder de samme krav, så er der kun mindre straf. Vi vil jo så nødig have, at lande bliver straffet. Alt imens vi kigger på mens Cypern har sin hidtil største krise til dato...

Lugter du også lunten?

Der er nogen der LYVER for os, og det er en temmelig sørgelig situation vi befinder os i. Ikke alene økonomisk, men sandelig også på det personlige plan, for statistikkerne taler om MENNESKER - mennesker af kød og blod.

Det bliver spændende at se OM der kommer initiativer før Folketinget starter sommerferien. Jeg tvivler, men håber jeg kommer til at tage fejl. Det er på høje tid politikerne begynder at tænke på den store sammenhæng og kommer i gang med det store overblik og VÆLGER at justere på de knapper vi kan, for ingen kan være tjent med passive løfter i den nuværende situation.

Ingen kommentarer: