tirsdag den 22. oktober 2019

Liberal Alliance i vanskeligheder

Det er vist ingen hemmelighed, at Liberal Alliance er i vanskeligheder. Simon Emil Ammitzbøll-Bille har lige offentliggjort, at han har meldt sig ud af partiet. Den tidligere gruppeformand og politiske ordfører, Christina Egelund, traf samme valg i weekenden.

Det ligner politisk kamikaze når den nye formand, Alex Vanopslagh, forsøger at bagatellisere forskellene i LA i dag i forhold til det parti, der oprindelig blev etableret. Når erfarne stemmer fra den liberale fløj fortæller, at der er kommet en mere nationalkonservativ stemning, så er det på tide, at lytte efter.

I et topstyret parti som LA kan man godt forsøge at tryne sine medlemmer, men oprør lader sig ikke dysse ned på dén facon. Det kunne en mere moden herre i politik hurtigt gennemskue, men Alex kom jo som det store håb, fordi han var en dygtig formand for ungdomspartiet. Det skifte har han ikke forvaltet specielt godt - og det er nu endt med, at partiet virker alt for følgagtige i forhold til DFs retorik, helt som Simon Emil også antyder i aftenens interview i TV2 Nyhederne.

Det bliver spændende at se hvordan fremtiden ser ud for Liberal Alliance. Måske er dette begyndelsen på enden for det lille parti, som nu kun har tre MF'ere...

Fortsat god aften til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer: