søndag den 31. december 2023

Missil mod Mærsk-skib

Jeg kan godt blive ret skuffet over den passivitet vores regering udviser over for de folk som sender missiler mod vores skibe. Der BURDE være respekt om de skibe, der sejler under vores flag, men det lader til vi har svært ved at finde en grimasse, der kan passe...

Det at sende missiler imod et lands skibe er en krigserklæring. Det bør man forholde sig til uden nøl. Her i landet skal vi først det ene og så det andet, før vi tillader os at sende en knytnæve som svar på en krigserklæring. WTF!

Jeg er træt af de typer, som bagefter vil forsvare det med, at de jo siger, de kun gør det, fordi de vil forsvare palæstinenserne. Bullshit, for som man nu er begyndt at erkende i medierne, så er adfærden helt i tråd med det, Iran ønsker. Provokationer for provokationens skyld.

Det er komisk, at regeringen gerne vil virke direkte på så mange andre områder, så hvorfor dette nøleri?

Jeg skrev dette på Twitter/X:

SVM vil gerne virke barske på mange andre områder, men lige her er forsvarsministeren
@troelslundp en vatp*k. At affyre et missil mod et af vore skibe er en krigserklæring, og man burde sende et par F16 derned straks, men uha, så gemmer vi os bag en masse regler. Kom dog i sving!

Kilde: https://x.com/henrikblunck_dk/status/1741355508819214617?s=20

Der er brug for vi begynder at erkende, at vi ender med at tabe menneskeliv hvis vi fortsætter med at vende den anden kind til. Vi BURDE sige vores ærlige mening i FN-regi, og så finde jernhandsken frem. Det SKAL ikke være 'gratis' at gå til angreb på vores handelsflåde...

Godt nytår til alle.

Ingen kommentarer: