fredag den 22. december 2023

Glædelig jul og Godt nytår til bloggens læsere

Faste læsere vil huske, at jeg i slutningen af sidste måned erklærede, at der fremadrettet ville komme færre indlæg på bloggen. Dog skal I bestemt ikke snydes for en hilsen, nu hvor vi nærmer os juleaften.

Når vi snart siger farvel til 2023, så siger vi samtidig goddag til et fuldkommen crazy valgår ovre på den anden side af dammen. Amerikanerne skal vælge ny præsident, og lige nu kunne det desværre godt se ud som om vi får fire års tossestreger med Trump igen.

Vi må se virkeligheden i øjnene

Selvom Biden HAR været gavnlig for økonomien, beskæftigelsen og de internationale relationer, særligt på miljøområdet, så får han ikke den credit han fortjener. Medierne agerer nyttige idioter for Trump med fokus på tale- og balanceproblemer, men glemmer, at en præsident rent faktisk er underlagt nogle grundige undersøgelser.

Dette mediestunt har Trump kunne drage nytte af. Han møder det ene søgsmål efter det næste med fuldkommen sindsro, og det synes virkelig som om han slet ikke forstår hvad der sker omkring ham. Han er så narcissistisk at det er helt til grin.

Hvordan amerikanerne kan stemme på denne mand efter de fik fire år med ham før Biden trådte til, er mig en gåde. Den menige amerikaner er fuldkommen ligeglad med fakta. Hvis de kan lide retorikken, så går alt åbenbart.

Men først nydes julefreden

Men først skal vi koncentrere os om at hygge, og derfor afsluttes året med de bedste ønsker om en glædelig jul og et rigtig godt nytår til jer alle. :-)

Ingen kommentarer: