søndag den 14. december 2008

Dansk Folkepartis undergang

Når man læser artikler som DF vil stoppe religiøse hensyn i skoler på Kristeligt Dagblad Online kan man godt tvivle om hvad der ligger til grund for DF's menneskesyn.

Faktum er nemlig at man i forvejen tager vidtrækkende hensyn når der f.eks. er et Jehovas vidne familiemedlem i klassen - herunder at fødselsdage og jul så er fy-ord - men at man nu vil have fjernet hensynet til muslimer taler vist efterhånden for sig selv.

Hvad blev der af "frihed under ansvar"?
Vi har mange velintegrerede muslimer her i landet. Hver eneste gang Dansk Folkeparti får en chance for at bringe endnu mere benzin til gløderne, så gør de det. Særligt i håb om at endnu en lille gruppe danskere kan få endnu mere ondt i pariseren i stedet for at fjerne sig lidt fra det provinsialistiske menneskesyn. Det vil blive en glædens dag når DF'erne en dag vil erkende, at vi sagtens kan være FORSKELLIGE uden nødvendigvis at blive enige. Lad dog folk om at vælge de religiøse traditioner de vil, og lad alle deltage på lige fod med hinanden i stedet for altid at så splid folk imellem.

På dét plan kunne jeg godt ønske mig folkepartisterne derhen hvor peberet gror for det handler ikke spor om fornuft, men alene om rent stemmefiskeri, og desperationen er kun alt for tydelig efter at have lagt stemmer til Fogh-regeringen. Pia har vist sit sande ansigt for længst, og de som er med til at stemme på hende får hvad de fortjener: præcis intet andet end næsegrus frygt for alt der ikke lige kommer fra Venstres hovedkvarter.

Dén del vil blive endnu tydeligere ved næste valg, og vil også skinne igennem hvis forbeholdene forsøges smidt gennem en folkeafstemning. Når folk ikke kan få den ønskede politik må begmanden gives som man kan, og det burde folk på tinge vide alt om. Men de bliver næppe klogere...

Ingen kommentarer: