søndag den 26. juli 2009

Sørens kamp mod kræft

En af vores gode veninder, Louise Liv, har en kræftsyg ven oppe i Farsø, som hedder Søren Lapirtis. Han er 37 år, gift med Mette. De har sammen 2 piger: Caroline på snart 7 år og Mathilde på 3 år. Søren er ikke nogen helt "almindelig" mand, for han har tidligere været aktiv håndbold- og fodboldspiller i Farsø. Han og familien har altid været og er stadig meget aktive i foreningslivet, hvor de er klar med frivillig hjælp. Nu har venner valgt at vende situationen, og give lidt tilbage ved at støtte op om en indsamling til hans behandling i Tyskland.

De har startet flere ting op i en tid hvor vores sundhedssystem åbenbart melder pas:Læsningen af Sørens sygdomsforløb er hjerteskærende, og det er voldsomt skuffende at et system som koster os skatteborgere voldsomme formuer er så DÅRLIGE når det kommer til at undersøge behandlingsMULIGHEDER.

Sagen er for vores vedkommende tæt inde på livet fordi vi også har oplevet behandlingsFEJL og manglende rådgivning og vejledning inden for meget nære rækker. Den slags er IKKE acceptabelt i et samfund, som ofte praler med at have et super behandlingssystem.

Uanset din egen situation kan du tilmelde dig Facebook-gruppen, og opmuntre andre til også at blive medlem. Vis Søren, Mette, Caroline og Mathilde, at du støtter dem i denne tid. Det behøver ikke kun være finansielt. Vi ved alle, at mange er hårdt pressede. Men skabe opmærksomhed om sagen er ganske gratis, og derfor handler det om at sprede rygtet så vidt og bredt som overhovedet muligt.

Du er velkommen til at skrive i kommentarerne hvad DU har gjort, og du må gerne linke til indlæg du evt. selv har skrevet for at skabe opmærksomhed om sagen.

Alle ønskes en god søndag. :-)

Ingen kommentarer: