mandag den 14. maj 2012

Helligdage der skal skrottes?

Det er morsomt at notere sig, at regeringen vil skrotte helligdage. Især fordi MF'ere ikke afholder sig fra diæter/mødetillæg når DE skal holde møder på helligdage, weekender mv.

Ved at afskaffe helligdage - som skal gøres på Borgen - fratages arbejdere de ulempetillæg der er forbundet med at arbejde inden for kollektiv trafik, sundhedsvæsen, hjemmepleje, udrykningstjenester mv.

Der påstås enighed med fagbevægelsen, men også dér vil man i så fald være håbløst ude af trit med befolkningens ønsker.

Mon ikke regeringen kunne udvise lidt større fantasi? Hvis ikke, så er det altså de forkerte folk der sidder for bordenden.

At skabe ulempe for de skattebetalende borgere mens politikerne tager for sig af tag-selv bordet er i hvert fald en grov fornærmelse.

Helt klart en OM'er...

1 kommentar:

Jonas sagde ...

Tilbage til tegnebrættet!.
Men det undrer mig vel egentlig IKKE at de vil fjerne den. Hvis vi tænker os lidt om, snakkede de jo lystigt om "fair løsning" med de 12 minutters ekstra arbejde om dagen, som blev til en time mere i ugen, som igen 4 i måneden og hele 48 timer mere om året. (2 dage). Den gik ned med flaget, så hvad er den næste mulighed? Fjern helligdagene. De gribbe. Jeg tror bestemt at mange af de politikere, specielt de som sidder i toppen nu, er gået ind i politik af egoistiske grunde, og egentlig er bedøvende ligeglad med den Danske befolkning. Men det så mit syn på sagen.