fredag den 31. januar 2014

Det koster at sidde i regering...

Det præcis ventede skete i går. SF måtte til sidst erkende, at det koster at sidde i regering. En advarsel mange udtalte allerede da forliget fra Crown Plaza var på plads. Ingen i SF ville lytte, og det kunne synes som om det var den historiske situation hvor de endelig fik andel i ministerbilflåden, der lokkede mest.

Forliget som blev vedtaget allerede i 2010 om frasalg kostede her i 2013-14 så meget på troværdigheden, at fru Vilhelmsen måtte kaste håndklædet i ringen.

Der forestår nu en ørkenvandring af de helt store for SF, for nu skal de kappes om at hente de folk hjem, der for længst er gået over til Enhedslisten...

Den helt store vinder i det her show er, ret naturlig, blå blok. De har god grund til at more sig i denne sag. Et stort flertal i Folketinget er tilhængere af den foreslåede model med Goldman Sachs som købere, og hele skuespillet handler mindst af alt om DONG.

Det handler, når alt kommer til alt, om at finansminister Bjarne Corydon er præcis lige så arrogant som Claus Hjort Frederiksen var da han var finansminister - og det hele er lykkedes på lidt over et par år. Hvem kunne have forudset dette cirkus?

Nu kommer den spændende ministerrokade. Mindst 6 ministerier får nye ministre, og dén sag bliver rigtig spændende.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: