onsdag den 12. marts 2014

Lokalpolitikere der malker systemet...

MetroXpress havde i går en større artikel om fusk med begrebet 'tabt arbejdsfortjeneste', og der blev lovet, at man i dag ville sætte fokus på de 29 kommuner hvor den slags foregik. Det var kun Struer der blev nævnt i dag, så jeg ved ikke om planen er, at køre en hel serie om emnet.

Det BURDE slet ikke være nødvendigt at have den slags nyheder, for hvis lokalpolitikere var forankret i holdninger i stedet for penge, så ville den slags aldrig ske.

Det VAR jo meningen, at man gik ind i politik fordi man ville forbedre samfundet - både lokalt, på regionsplan eller nationalt. Det er selvsagt blandt dem som interesserer sig for politik. Desværre er det så bare ikke fundamental viden for dem som går ind i erhvervet.

Det er så dybt skuffende, at man tager sig til hovedet. Man ønsker, at vælgerne ville huske den slags, og straffe adfærden - hårdt og kontant. Den ER bare IKKE længere, vel?

For min egen del er motivationen for at skrive altid at der er et FORMÅL med at skrive. Der skal være en baggrund for at fare i blækhuset. Ellers er det ligegyldigt. Sådan burde det også være i forhold til at gå ind i politik.

Ingen kommentarer: