søndag den 9. november 2008

Nogle VIL bare ødelægge glæden ved Obamas sejr

I dag læste jeg dette indlæg på side 454 på TV2's tekst-tv:

Jeg har skrevet denne kommentar:


Propagandatrick

Jens Erik Larsen begår en kæmpebrøler ved at sammenligne dansk og amerikansk politik. Det er som at sammenligne kartofler og gulerødder. Begge dele kan smage godt, men er et spørgsmål om smag og behag. Når JEL skriver: "Både Republikanerne og Demokraterne er begge højreorienterede" så er der tale om en grov overforenkling.

Det er naturligt at et to-parti system som det amerikanske ikke har alle de samme facetter, men hvis JEL havde gjort sig bekendt med udenlandske medier ville han vide, at Republikanerne bl.a. bruger ord som "Liberals" og "Socialists" i deres artikler på blogs m.v. Altsammen en del af det "krydderi" som politik altid indeholder. Danske venstrefolk som Støjberg kunne i øvrigt langt overgå vicepræsidentkandidaten Palin, så selv den slags sammenligninger holder ikke en meter.

Hvad der, summa summarum, er glædeligt er, at der var tale om en klar sejr. Det ser ud som om vi kan få et bedre samarbejde med amerikanerne under de nye forhold. Der er ingen grund til overforenklinger bare for at pleje hr. JEL's (små)borgerlige drømme ...

Ingen kommentarer: