onsdag den 19. november 2008

Omar Marzouks intolerance

Hvis du ikke har læst dagens klumme fra Omar Marzouk i MetroXPress, så kan du gøre det her: http://www.metroxpress.dk/dk/article/2008/11/18/08/3013-71/index.xml.

Jeg har skrevet denne reaktion (deres online debat giver kun lov til 500 karakterer, så min online kommentar er kortere - hblunck4293:


Det er DYBT uforskammet af Omar Marzouk (i sin klumme i MetroXPress 18.11) at så tvivl om Kurt Westergaards ret til at befinde sig på sin egen bopæl alene fordi nogle ikke vil acceptere de demokratiske spilleregler her i landet. Jeg finder det dybt beskæmmende at man skal sidestilles med folkepartisterne alene fordi vi er nogle der tillader os at mene, at der må være en lov og ret til frihed her i landet.

Denne frihed gælder både for dem man er enig med, og dem man er uenig med. Så selvom Omar principielt kan p*sse andre lige så meget af, som han åbenbart selv kan føle sig provokeret af et par karikaturer, så er vi nogle stykker der foretrækker, at vi alle handler med demokratiske metoder. Herunder retten til at skrive læserbreve for at markere vores uenighed.

Ingen gider boykotte dig, Omar, for i bund og grund er det vel det du havde drømt om så du kunne score lidt pressepoints?


På vores byretsbygning inde i København står de vise ord: "Med Lov skal Land bygges". Det må være en demokratisk grundregel at vi her i landet accepterer folks ret til at ytre sig - både på skrift, i tegninger, på radioen og på tv - uden at man bagefter går ud med køller bare fordi man ikke er enig med folk. Den dag vi ikke står vagt om vores demokratiske frihedsrettigheder kan det hele være lige meget, for så vil meget være tabt.

Husk i øvrigt at underskrive kampagnen for at få lukket Guantanamo hvis ikke du allerede har gjort det:1 kommentar:

Psycnosis sagde ...

Det er også en del af grundloven at INGEN skal dømmes uden retsag, især når der ikke eksistere beviser for dem, som i den her tuneser sag. Så hvorfor betyder en landsforæder, som Kurt Westergaards, rettigheder mere end en tilfældig tuneser der befinder sig i DK?

"Mennesker" som dig går jo ikke engang ind for ytringsfriheden... For jer må folk kun sige hvad de mener hvis deres synspunkt høre under jeres snævre øjne. Du angriber Omar for at bruge hans ytrings frihed til at angribe Kurt Westergaard, der brugte hans ytrings frihed til at angribe 1 mia. mennesker.

Hypokritiske idiot