mandag den 15. marts 2010

Spændende nye signaler

Det er spændende nye signaler nu hvor oppositionen er begyndt at skærpe tonen over for regeringen. Der er ingen tvivl om, at befolkningen fortjener at vide hvad man vil med regeringsmagten hvis man ønsker at overtage efter næste folketingsvalg.

Ingen tvivl om at der sagtens kan spares på flere områder på folkeskolen, men der er også forbedringer der MÅ foretages. F.eks. kunne integrationen med den gratis kontorpakke, OpenOffice, være genialt for at styrke prioriteringen af Open Source i forhold til Microsofts monopol. Særligt når man bagefter, som OpenOffice-bruger, véd, at den gratis kontorpakke kan præcis det samme som den dyre Microsoft Office kontorsuite.

Det samme gælder bøger. Hvorfor laver man ikke nogle ordentlige indkøbsaftaler centralt så det kan betale sig i stedet for at skolerne lokalt smider pengene ud af vinduet? Det er let at få rabatter, men alligevel vælger mange offentlige instanser at betale den fulde pris...

Det er alle de mange områder som der nu skal sættes særligt fokus på, og regeringens politik skal tilbagevises PUNKT for PUNKT. Så har vi chancen for at bevise, at vi er parate til forandring, og klar til at tage regeringsmagten efter næste folketingsvalg.

Ingen kommentarer: