lørdag den 1. oktober 2011

Mogens Lykketoft - en værdig formand

Jeg har noteret mig debatterne om Mogens Lykketoft, men må straks sige, at jeg mener Mogens Lykketoft er en værdig formand. Han har i mange år været en RIGTIG dygtig minister - både som skatteekspert og hans tid i Nyrup-regeringen var også fin.

Det er korrekt han også er en mand med temperament. Det samme kunne jo siges om Bertel Haarder og mange andre folk i ledende stillinger i den politiske verden.

Vi har alle reaktioner på ting der virkelig p*sser os af, og jeg tror vi skal lede længe for at finde folk som ikke på et eller andet punkt kan reagere når noget går dem på. Hvis vi ønsker robotter uden følelser er det én side af sagen, men så mindskes reaktionerne altså også når det gælder de bløde værdier.

Folk der ikke viser deres reaktioner er enten kunstige eller følelseskolde. Det giver glimrende ledere i det private erhvervsliv. Det giver dog dårlige politikere, for politik handler om mennesker, uanset at mange gerne vil gøre det hele til et spørgsmål om statistik og store linjer.

Det er nu tid til at give Folketingets formand ro til arbejdet. Han fortjener denne ærefulde plads, og han har igennem mange år "sparet op" til den goodwill der altid bør vises over for Tingets formand - uanset om folk måtte være enige med ham eller ej.

Ingen kommentarer: