tirsdag den 25. oktober 2011

Statsministerens pressemøde

Statsministeren afholdt sit første pressemøde, og jeg synes hun klarede det FLOT set i lyset af nogle ubehagelige sager siden valget.

Dog kom der, efter sagen om fyrede medarbejdere i SF, en fodfejl af rang, idet Helle Thorning-Schmidt i direkte tv gav udtryk for partiet var i gang med at hyre folk.

Nysgerrig som jeg er, og det er journalister også, tog jeg et blik på partiets webside, som åbenbart ikke opdateres...

Jeg har derfor indsendt dette læserbrev i sagen:


Socialdemokraterne hyrer?
Det var spændende at høre statsministeren tale om at gruppen er i vækst, og i gang med at hyre for partiets egen webside bærer ikke præg af det under 'Ledige stillinger' medmindre den gamle stilling som praktikant i EU og en AC stilling var en lige så stor vækst som de løfter der blev givet indtil valgdagen...

Intern rekruttering giver fint indtryk af nepotisme, og giver yderligere flashback til fiktionsserien Borgen. Det ville ellers være gavnligt at det var kvalifikationer og ikke partibogen alene der var udvælgelseskriterie.


Det er vigtigt at lære at de bedste folk skaffes via bred søgning, offentlige søgninger, frem for at finde folk internt ud fra kriterier, som kunne mistænkes at være defineret af hvorvidt vedkommende er et ja-menneske.

En dygtig medarbejder rådgiver både i mef-og modgang, og ikke kun ved at være positiv, men også ved at vejlede i hvordan der styres uden om konkrete problemer...

Ingen kommentarer: