onsdag den 29. februar 2012

Venstres tudefjæs

Det er sørgeligt at se Venstres tudefjæs, stærkt bakket op af flere ledende medlemmer som både insisterer på en køreplan og alle mulige krumspring for ikke at komme til forhandlingsbordet. Hatten af til Dansk Folkeparti for at de netop HAR været med til et forlig med regeringen. Det viser ansvar og, at partiet er kommet sig over valgnederlaget.

Det samme kan ikke siges om Venstre, som tydeligvis havde mere travlt med kagespisning og hoveren efter betalingsringen ikke kom.

Nu er der skabt en fornuftig løsning som BÅDE tilgodeser priserne på at tage det offentlige, og nu kan regeringen så sammen med Dansk Folkeparti udmønte de andre områder som nu får et nødvendigt facelift.

Det er også på høje tid, for bilejerne må godt nok føle sig snydt...

De smider flere millarder i registreringsafgifter og vægtafgift, og alligevel oplever alle - uanset geografisk placering - at vejene aldrig har været i en sørgeligere forfatning. Selv vejskilte er nedprioriteret.

Med hensyn til vejskilte kunne vi jo godt frygte at kommunalreformen gør at der skal skrives nye notater om hvad der skal stå på de enkelte skilte, for listen for hver hovedvej er sikkert blevet forlagt i kampens hede på samme måde som man nu er kommet i tanke om at få lavet en kortlægning af bunkere efter den kolde krig er overstået.

Jeg skal nok undlade at trætte folk med de internationale paralleler, men Rusland indgår i stærke alliancer med såvel Kina som Iran, og på længere sigt er det spørgsmålet om ikke forholdet til den kommunistiske bjørn hurtigt kan nedkøles med den politik der føres på EU-plan. Men det er en helt anden historie. Det må vore efterretningstjenester vide mere om - de bliver i hvert fald betalt for at vide mere om det... :-)

Anyway, en løftet tommeltot for en gangs skyld til Dansk Folkeparti for at have taget medansvar for transportområdet. Godt gået. :-)

Ingen kommentarer: