fredag den 13. juli 2012

Enhedslistens forslag om øget arveafgft

Enhedslistens forslag om øget arveafgift er det rene vanvid. Det er simpelthen uretfærdigt at et samfund vil DOBBELTbeskatte formuer folk efterlader sig ved dødens indtrædelse.
Vi skal nemlig huske, at der allerede er betalt skat af de penge der lå til grund for formuen dengang pengene blev tjent. Ved at straffe folk for opsparing sikrer vi kun én ting: advokaters og revisorers indtægt!
Det kan næppe undre nogen at rige mennesker enten vælger at emigrere eller at oprette fonde for at undgå den høje beskatning. Det var faktisk derfor VKO-regeringen var med til at sænke arveafgiften, velvidende at øges arveafgiften så mindskes folks lyst til at bevare opsparingen.
Hertil skal lægges det indlysende, at da man må bortgive endog meget store summer til sine børn hvis man tænker sig om, så vil det kun være dem som IKKE tænker sig om der vil opleve at skulle afregne en formue ved forældres bortgang.
Du kan f.eks. læse denne artikel til inspiration om hvordan dette hurtigt, nemt og billigt kan omgås herfra: http://www.business.dk/skat/ingen-graense-for-skattefrie-gaver-til-boern. Grundlæggende bør det sikres, at penge kun beskattes én gang, og en forhøjelse af arveafgiften er ganske simpelt uretfærdigt.
Hvis du har kommentarer så brug gerne nedenstående kommentarfelt. På forhånd tak.
God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: