lørdag den 16. marts 2013

Når politikere LYVER

Når man læser artiklen Mettes dagpenge-sag: Corydons drenge kendte sandheden på BT Online går det op for én, at sandheden er fuldkommen ligegyldig for ministre.

Man behøver ikke være af enten blå eller rød overbevisning for at kunne se, at sandheden BURDE være målet når en minister udtaler sig. "Med ærlighed kommer man længst" forsøger vi alle at lære vores børn. Med hvilket formål, kunne man spørge...

"Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet" kostede Schlüter jobbet som statsminister i den såkaldte Tamilsag. VKO tabte fodfæstet da arrogancen og hovmodet stod for fald, og er vokset med opgaven efter de kom i opposition. Men regeringen tromler afsted, fuldkommen blinde over for det faktum, at uanset om tallet var 12.000 eller 23.000 så gemmer tallene på mennesker bag tallene. Det kan blive MEGET dyrt for regeringen.

Der skal en endda meget dygtig Humphrey-type til for ikke at kunne se, at der er noget farligt galt når de rigtige tal ikke kommer frem allerede når politikerne er bekendt med dem - og ministeransvarlighed bør IKKE være et fremmedord for folk der, før valget, lovede en bedre fremtid da de gik på valg med deres fælles oplæg, Fair løsning.

Jeg savner simpelthen ord for det svineri der præsenteres.

Vi kan ikke, og skal ikke, acceptere at den slags foregår. Uanset prisen må der rulle hoveder. Den slags er fuldkommen i strid med almindelig sund politisk fornuft, og jeg kan slet ikke se hvordan nogen kan forsvare dén adfærd. Det bliver spændende at se hvordan oppositionen vil forholde sig til dette. For nok kan man sige, at de får gennemført deres politik - nedskæringer - under en rød regering, men ingen kan bevare troværdigheden hvis dette fejes ind under gulvtæppet...

Ingen kommentarer: