fredag den 5. april 2013

DR Debatten torsdag om fagforeningernes rolle i samfundet

Når jeg hører fhv. finansminister Claus Hjorth Frederiksen tale om lokale lønpuljer er jeg ved at få kvalme. For faktum er nemlig at skulle selvsamme Claus Hjorth have løn efter sit fremmøde og sin deltagelse på talerstolen i Folketinget, så skulle han nok ud og finde sig et nyt job...

Når Venstre så gerne vil diskutere frit valg om offentlige ydelser, som også kom ind i debatten nu hvor der er en lockout-situation som plager og netop var grundlaget for dette afsnit af DR Debatten, så kunne man da passende spørge:
Vil Venstre, når de får regeringsmagten tage det ansvar at fjerne den lovpligtige licens? Hvis der skal være frit valg, så må vi starte et sted, og det nemmeste sted at starte er at gøre DR reklamefinansieret, og fjerne licensdelen til TV2 som også er delvis licensfinansieret.

Faktum er nemlig, at skal vi have FRI konkurrence skal der startes et sted, og den fhv finansminister fik total fribillet om spørgsmålet. Når TV2 MÅ vise reklamer og få licenspenge mens DR ikke må vise reklamer men dog er mere licensfinansieret, så skal der lukkes helt op for konkurrencen.

Så skal der nok blive travlt ved håndvasken, og spørgsmålet måtte vel næppe stilles da alle spørgsmål nærmest skal gives på forhånd så politikerne kan forberede sig. Det ses jo i andre programmer når politikere skal på skærmen. Ved de ikke selv hvad de mener?

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: