onsdag den 2. april 2014

Børnechecks og EU-direktiver

Det er egentlig ret tankevækkende, at sagen om børnechecks kan være så farlig for regeringen - ja, faktisk for hele folketinget. Alle ved nemlig godt hvad der er på spil her ved EU-parlamentsvalget i maj.

Og endnu sjovere er det faktisk at notere sig, at valgkampen er nærmest tavs. Der er nogle enkelte kandidater der får øffet et læserbrev, men egentlige debatter er der ikke meget af. For politikerne ved godt hvad befolkningen mener om EU.

Faktisk ville rigtig mange danskere ud af dette vanvittige projekt. I 1972 da befolkningen skulle lokkes, talte man om afgiftsharmoniseringer - noget som skiftende regeringer ganske belejligt 'glemte' at gøre noget ved. Så blev EU et 'fredens projekt', for nu var vi jo for længst kommet forbi den kolde krig da Berlinmuren faldt i 1989...

Nu er krisen også det store værn, selvom økonomer [i hvert fald dem UDEN politiske interesser] lejlighedsvis bekræfter vi faktisk har TJENT på at stå uden for Euro'en. Altimens regeringen har brug for nu at tale om konkurrencefonde og mange andre ting for at forvirre begreberne helt.

For at sige det ligeud: den varme kartoffel kunne blive meget varmere hvis politikerne gad GØRE noget ved EU frem for alene at sikre sig små ben, så de bagefter kan opføre sig præcis som de fat cats vi andre bliver så forargede over i udlandet...

Ingen kommentarer: