lørdag den 14. juni 2014

Vi mangler politikere med visioner

Vi mangler politikere med visioner. Så enkelt kan det siges...

Det er tankevækkende, at så meget taletid på Folketingets talerstol handler om, at folk klandrer HINANDEN for DERES politik i stedet for at præsentere sine EGNE holdninger og ideer, for derefter at indgå i konstruktive diskussioner.

Det ender alt for ofte i pæle-tisseri og fluekn*pperi om detaljer som skal få modparten til at virke latterlig -- og INGEN kommentatorer har endnu forklaret hvor meget disse politikere SELV bliver til grin.

Måske fordi alt for mange kommentatorer lefler for selv en dag at få en rolle i dansk politik, men det er bare ikke i orden. Hvis du har ansat en kvalitetskontrollør, skal han ikke varetage egne interesser, men sørge for kvaliteten i de produkter jeres virksomhed producerer.

Sådan burde det også være i medieverdenen. Når der skal gives en skideballe, så må den gives, ganske som det også ville klæde flere at turde ROSE hinanden når de gør noget virkelig godt.

Det sidste kan man sige fødevareminister, Dan Jørgensen, fik lejlighed til da han satte alle sager om aflivning i bero under hensyntagen til den nye lovgivning der træder i kraft 1. juli 2014. En lille detalje er dog, at magtens tredeling nu officielt er brudt når en minister kan blande sig direkte i enkeltsager, men han gjorde det dog i en god sags tjeneste.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: