lørdag den 20. september 2014

"Regeringen ser fremad" - Gør den nu også det?

I statsministerens tale til kongressen i Aalborg siger hun "regeringen ser fremad", men der melder sig hurtigt et spørgsmål: Gør den nu også det?

Vi hører hver gang ministre fortælle os hvordan alting var 'under VKO', og at man 'overtog' ditten og datten. Væk er ethvert ansvar, selv her hvor det i dag er 3 år og 5 dage siden vi havde det sidste folketingsvalg.

Det er så dejligt nemt at se bagud, især når svarene ikke er til stede. Så er det nemmere at tale om hvorfor man ikke kan gennemføre sine ønsker.

Når det står rigtig slemt til, får vi også at vide, at man skal kunne tælle til 90. Men der ER bare ikke flertal for regeringens politik. Hvis man vil se det ud fra et socialdemokratisk principprograms synspunkt. Det har jeg allerede beskrevet flere gange her på bloggen.

Det bliver en svær valgkamp næste gang, for flosklerne er der mange af, men det løser bare ikke ret meget at komme med bortforklaringer når man møder kritik. For der ER en kæmpe forskel mellem det man gik til valg på, og det der gennemføres på borgen...

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: