Har du brug for hjælp til at afholde dit næste arrangement?
EventButler udvælger de 3 bedste steder til dit arrangement - Få 3 tilbud

lørdag den 20. november 2021

Podcasten Partiløs - lyt med

Jeg er ked af, jeg først nu har opdaget podcasten Partiløs, for det er virkelig en tankevækkende podcast.

Piloten blev udgivet i juni i år, og der er virkelig guf for alle politiske nørder. Jonas og Kevin inviterer folk ind i studiet til en snak om både dansk politik og medierne - og her er virkelig mange spændende samtaler, som alle gør os klogere.

Når en superdygtig journalist som Paula Larrain siger sin mening om både politik og medier, så kan man ikke undgå at glædes. Glædes fordi der ville være håb, hvis flere tænkte som hende - og så rammer tanken, at mange måske tænker det samme, men kun meget få siger det højt. Lige på det område vil alle vide, at Paula aldrig tier. Heldigvis for det.

Det samme når tidligere politiker Christina Egelund fra Liberal Alliance er i studiet. Hun kender systemet indefra, og hun tør godt sige sin mening, for hun har ikke noget i klemme. Og her vil jeg gerne komme med en ros, for projekt Fremad, som døde på grund af manglende antal stillere, får indrømmelsen 'det var på grund af manglende indsats'. Det er SÅ sjældent, at en politiker tør erkende fejl - og det kan alle se i en tid hvor det at få selv den mindste indrømmelse af egne fejl fra landets statsminister er en by i Rusland. Det er altid 'de andres skyld', og derved mistes en unik chance for læring...

Partiløs er ikke en podcast som kun bevæger sig på de aktuelle hændelser, men er principielt vigtig, fordi man også behandler de langsigtede problemer og vedvarende trends, og jeg anbefaler varmt at du lytter med.

Fortsat god weekend til alle læserne af denne politiske blog. :-)

Ingen kommentarer: