søndag den 5. juni 2022

Politisk status før sommerferien

På denne grundlovsdag har de fleste nok set Lars Løkke Rasmussen tale på Moderaternes første landsmøde. Da statsministeren begyndte dagen med at at tilbyde en regering henover midten som et nyt bud på en kommende regeringskonstellation, lugtede det af et forsøg på at stjæle Lars Løkkes dagsorden.

Modtagelsen har været kølig fra næsten alle partier, og vanetænkningen trives i bedste velgående. Præcis som Lars Løkke tillod sig at bemærke i sin tale efter at blive udnævnt som partiets første formand. Hvis ikke det kommende folketingsvalg gør, at Moderaterne får de afgørende mandater, så vil blokpolitikken fortsætte, uanset hvem af fløjene der måtte vinde...

Alle kan jo selv læse hvad jeg mener om den nuværende situation. Man skal ikke have læst ret meget på denne politiske blog for, at vide, at jeg mener de socialliberale har meget trange kår, når tingene afgøres med humanismen allerbagerst i bussen.

Lige p.t. domineres dansk politik af en masse personfnidder, og det er ret tydeligt, at metaltrætheden er ved at vise sig. Om kort tid kommer Minkkommissionen med sine betragtninger, og det bliver interessant at se, hvad det bringer med sig...

God sommer til alle

Jeg håber I alle får en rigtig god sommerferie. I fortjener alle en masse gode oplevelser i familiens og venners lag, og jeg takker for, at I har fulgt med frem til nu.


Ingen kommentarer: