mandag den 14. april 2008

Thailandsk nyredonor

Intet nyt under solen.... :-(

Ganske som for år tilbage, hvor det var en stående regel, at man først skulle lave om på en beslutning om udvisning når og hvis en sag trak tilstrækkelig meget presseomtale, så har vi vist nået toppen af dansk hykleri. Nyheden om at en thailandsk kvinde, herboende i over 15 år, der taler perfekt dansk, får sin bror herop for at donere en nyre hvorefter man ville sende ham hjem til trods for at han ikke koster det danske samfund en krone taler for sig selv.

Faktisk har han reddet et menneskeliv, og familien har selv betalt rejserne for broderen. Hvor katten har man fundet de embedsmænd, der kan være så dumme at forsøge at ødelægge en hel families liv og helbred alene for at statuere eksempler? Hvor er hjertet i den slags beslutninger?

Hvor pokker er respekten for menneskeliv, al den stund vi netop har masser af andre områder hvor der netop mangler en konsekvens? Jeg siger det igen: vi har en bunke holdningsløse levebrødspolitikere der hviler alt for meget på laurbærerne for at pleje et menneskesyn jeg finder absolut intolerant, udansk og uværdigt.

Vi trænger til en ny regering!

Ingen kommentarer: