fredag den 25. juli 2008

Lovlydighed og respekt - fremmedord i dag?

Det er sandt at sige blevet et noget underligt samfund vi lever i. Skiftende regeringer har lovet, at nu ville man sætte ind over for vold og trusler, og med især den seneste sparemanøvre (Politireformen) har vi virkelig set hvordan samfundet er ved at overgå til det der snart ligner Wild West-regler.

Folk der passer sine jobs
Ganske som man kan læse her: http://www.tv2east.dk/article?id=30013 så går det nu også ud over folk som ganske simpelt bare passer sine jobs.

Hvor er vi henne? Når politiet selv bliver truet kan de godt møde talstærkt op, men når menige danskere konfronteres med mindre begavede elementers lyst til at blive fysiske så er der kun risikoen for at få en dom for selvtægt når man forsvarer sig tilbage...

Vi bør tænke os meget grundigt om, og få genetableret respekten for hinanden inden det er for sent. Den slags elementer som lige nu får frit spil kan blive nationens kommende falliterklæring hvis ikke vi sætter konsekvens i højsædet. Ikke blot den straffende konsekvens, men også den linje som siger: "Kan I ikke opdrage jeres børn, så gives de en tænkepause, også fra folkeskolen."

Vi VIL ikke finde os i tomme løfter fra Lene Espersen, men vil se handling. Det kræver mest sandsynlig en ny regering her når sommerferien er overstået.

Ingen kommentarer: