fredag den 19. juni 2009

Misbrug af borgernes penge

Det er rent misbrug af borgernes penge når regionspolitikerne bortforklarer hvorfor der ikke træffes et valg før kommunal- og regionsvalget. Man kunne stadig nævne hvad man var mest stemt for i de enkelte partier, og hvis man havde rent mel i posen var der nok også en argumentation for den holdning de pågældende måtte have i sagen.

Det mest tåbelige er, at vi i regionen har faldefærdige hospitaler nogle steder og top-notch nybyggede steder i andre byer. Uden et helhedsindtryk er det som den enøjede der vil styre de blinde, og det at et spørgsmål kastes i udvalg // ekspertpanel giver ikke nødvendigvis den RIGTIGE løsning.

Set med skatteydernes øjne handler det om at TÆNKE med overblik frem for den nuværende kassetænkning. Danmark er med tiden blevet langt mindre, og personalet er langt mere mobile end nogensinde før. Men det ville være mest hensigtsmæssigt at involvere personalet også frem for pludselig at trække en eller anden ekspertrapport ned over hovedet på alle borgerne, de ansatte m.v.

Men hvem havde nogensinde troet at politikerne havde respekt for borgerne? Nej, vel...

Ingen kommentarer: