mandag den 14. september 2009

En SVAG Lene Espersen

Sandhedens time er kommet for de Konservative, og de må konstatere, at de for endnu en tid må leve med en SVAG Lene Espersen. I et parti med stram styring er det intet under, at hun fortsatte som formand. At modkandidaten valgte at trække sit kandidatur er lojalitet over for gruppen, men ikke nødvendigvis nogen sejr for konservatismen.

Konservatismen har nemlig for længst måtte give køb i forhold til en stigende xenofobi. Som dikkende lammehaler for Dansk Folkepartis luner har både Venstre og de Konservative udtalt ting siden 2001 som INGEN nogensinde havde turdet ytre for bare 15-20 år siden. Dengang ville en harcelering imod de ledige, de syge eller andre samfundsgrupper være det rene kamikaze for ens politiske karriere.

Sådan er det ikke mere. Når selv de store holder bøtte om denne omvæltning, så har selv pressen givet køb på det at analysere menneskesynet her i landet.

Er det noget under, at vi oplever intolerance og mobning, når vore politikere i forvejen er med til at MARGINALISERE befolkningen? De fattige skal gøres fattigere, og til dem som har skal endnu mere gives.... En syg tankegang, og jeg glæder mig virkelig til et systemskifte her i landet så anstændigheden igen kan komme på landkortet.

Ingen kommentarer: