søndag den 27. september 2009

Regeringen ER kørt fast!

Regeringen ER kørt fast. Skandalerne hvirvler rundt om ørerne på regeringen, men alligevel forholder oppositionen sig håbløst passiv og alt for høfligt til de foreliggende forhold.

Man udtrykker kritik, ubehag, undren mv. Men hvor pokker bliver protesten af? Er man slet ikke parat til at overtage styringen?

I den seneste skandale - med den såkaldte Jæger-bog - er det tåbeligt at lade forsvaret slippe afsted med "kammeratlige samtaler" når forsvarsministeren i stedet burde lade hoveder rulle. De farer frem med brask og bram med en arabisk oversættelse, som bagefter viser sig at være et emsigt medlem af forsvarsstaben som har brugt Google Translate, og derefter frigivet et Word-dokument som om det var en statshemmelighed der blev afsløret. En hemmelighed som bagefter viste sig at have Forsvarskommandoen som producent under Egenskaber.

Meget lig dét som den amerikanske efterretningstjeneste kunne præstere da George Bush meddelte at der var masseødelæggelsesvåben i Irak...

Det er så ikke det eneste, for Bankpakke II blev mindst lige så ineffektiv som ventet, og på alle punkter har den nuværende regering spillet helt fallit. Men oppositionen nøjes med at undre sig, og udtrykke kritik.

Helt ærligt: vis dog den danske befolkning at I mener det alvorligt. Vi TRÆNGER til et systemskifte. Giv os et godt bud på et sådan systemskifte i stedet for at lade vanviddet fortsætte... ;-)

Ingen kommentarer: