torsdag den 29. oktober 2009

Claus Hjorts fadæse...

Det må betegnes som Claus Hjort Frederiksens største fadæse hidtil, at han stadig forløber sig — selv for åben skærm. Det så vi på TV2 News hvor hans taleform over for Margrethe Vestager var ganske usmagelig.

I forvejen BURDE det være usmageligt for en liberalt tænkende person at ville bestemme hvad 15-17 årige skal foretage sig. At ville fratage deres forældre børnepengene fordi de unge mennesker får lyst til et år i Indien eller en rundtur i USA med rygsæk bør på ingen måde være noget som statén skal blande sig i.

For de fleste unge menneskers vedkommende kræver det i forvejen en stor opsparing at kunne gøre den slags, men det er irrelevant. Det burde være en del af den personlige frihed.

Når man så vil have klippekort der skal dokumentere enten studieaktivitet eller job, så indfører regeringen faktisk EKSTRA administration, og det burde vække til alvorlig eftertanke hos liberalt tænkende mennesker, at man vil gøre sig til fortalere for både bureaukrati og indblanding i den personlige frihed.

Claus Hjort viser med al tydelighed det menneskesyn man åbenbart nu har i partiet Venstre, og det er næppe noget som tiltaler nye generationer. Det kan vi andre så glæde os over da et rødt flertal bliver nemmere med det menneskesyn man nu ligger for dagen.

Tak for kaffe.

Ingen kommentarer: