tirsdag den 6. oktober 2009

Det helt store Surprise: Lars Løkke vokser med opgaven...

Det var aftenens helt store Surprise: Lars Løkke vokser med opgaven...

Bare rolig, jeg er ikke ved at blive Venstremand, men jeg må sige, at Lars Løkke er begyndt at lytte til sine rådgivere. Han begynder at tage tingene langt lettere. Han havde ligefrem selvironi i aftenens debat efter 22-Nyhederne på TV2.

Han fortaler sig, og argumenterer stadig noget klodset for sine ting, men ikke desto mindre må det erkendes, at debatten i de kommende måneder skal blive langt skarpere. Der er nemlig en risiko for, at Venstre igen får lov til at køre det sædvanlige spin i pressen...

Faktisk kunne det også ses af de spørgsmål som trængte igennem. Man er stadig meget høflige over for den siddende regering, og det tegner i en retning der ligner, at både DR og TV2 lever i knæfald for en regering som er med til (direkte eller indirekte) at holde liv i begge institutioner.

Den uafhængige presse eksisterer ikke mere. Når der ligger langt mere kritiske spørgsmål lige til højrebenet, så bliver spørgsmålene ikke stillet.

Men mon ikke tonen bliver skarpere når journalisterne vågner en dag? ;-)

PS: Det eneste spørgsmål som var blot en smule skarpt var den søde pige som spurgte om ikke sænkningen af lavalderen de facto var signal- eller symbolpolitik for at tækkes støttepartier. Godt spurgt... :-D

Ingen kommentarer: