onsdag den 27. juli 2011

Regeringens sidste fire måneder

Regeringens sidste fire måneder består hovedsageligt af sommerferien, men alligevel er der i hvert fald nu kun ganske få måneder tilbage med politiske selvmål fra VKO-regeringen.

Alle partier skal nu til at finde deres VALGprofil. Nu kommer afgørelsens time for en regering som, populært sagt, har tisset på befolkningen. Oppositionens forslag om 1 time mere om ugen, svarende til 12 minutter om dagen, er blevet latterliggjort. Dette endda til trods for at fjernelsen af efterlønnen vil koste langt mere end 1 uge om året, som de 12 minutter om dagen reelt svarer til. Lav selv en beregning: en fjernelse af efterlønnen koster 4 års EKSTRA arbejde - mellem 160 og 180 ugers arbejde mere, når der fratrækkes tiden for ferie m.v.

De arbejdstagere som har virksomheder hvor de kan "opsamle" de sidste ferieperioder bør være glade for muligheden for det kan hurtigt betyde flere måneders ferie i slutningen af karrieren.

Det vækker et vigtigt spørgsmål i befolkningen: lever vi for at ARBEJDE eller arbejder vi for at få lov til at nyde den FRITID vi har?

Jeg mener så afgjort det sidste.

Hvis vi, koldt og kynisk, skal analysere det økonomiske helt isoleret, så er arbejderne mest til grin. De pukler som vanvittige gennem et helt liv, hvorefter et andet af regeringens tåbeligheder rammer dem. Når de efter 40 års arbejde kommer til at opleve en arbejdsskade, så træder der pludselig nogle kontrolinstanser ind, der nærmest behandler folk som kriminelle - de skal tjekkes i hovede og hale. Der er da i hvert fald ikke ret mange som har fået øjnene op for, at der må være noget galt når arbejdsmand Larsen efter en pletfri karriere uden andre sygedage end den lejlighedsvise influenza pludselig går ned med flaget.

I en tid hvor enkelte får lov til at tage r*ven på systemet pga mange omskiftninger i personalet hvor sagerne ikke gennemlæses, men ender med fribilletter til nogle, så er de fleste nogle som faktisk gerne VIL arbejde. Misbruget skal vi til livs - det er alle enige om.

Den manglende MENNESKELIGHED er det som harmer min retsbevidsthed, for der bør tages individuelle hensyn frem for at køre en ensrettet stil, som alligevel ikke holder vand i længden.

Anyway, alle disse mange ting skal rettes op, og derfor har vi brug for en ny regering med en anstændig retorik hvor alle bliver behandlet som levende individer frem for alene store tal i de infame statistikker...

Ingen kommentarer: