fredag den 7. september 2012

Direkte fra Konventet?

Her i nat blev vi lovet, at TV2 News ville sende DIREKTE fra det demokratiske konvent. Det er foreløbig en svær skuffelse, for i nu over en halv time er det eneste der er sket at vi har lyttet til kommentarer fra Ulla Terkelsen, Jesper Steinmetz, Mads Fuglede, værten m.fl.

Godt nok med konventet i baggrunden - men uden lyd.

Der er ingen fornemmelse for hvad der bliver sagt, men om hvad eksperter, kommentatorer med videre mener om det der sker lige nu i den amerikanske valgkamp.

Her kunne danskerne have håbet at licenspengene var gået til at DR Update i det mindste havde åbnet den direkte linje frem for deres mini-version af seneste nyhedsopdatering i det lille PIP-vindue med tekster i højre side.

Vi har fået tygget maden gentagne gange, så der må gerne komme nyt indhold på skærmen. Beklager, men det er nyhedsdækning af dårlig kvalitet, også selvom der uden tvivl er mange af værterne er dygtige. Men kunne vi dog for pokker ikke få lov til selv at se og høre hvad der reelt BLEV sagt, i stedet for det hele skal filtreres?

Godt der findes andre kanaler til at finde de informationer vi ønsker. Det sørgelige er bare, at vi betaler licens for et produkt der reelt er ubrugeligt...

Ingen kommentarer: