mandag den 21. oktober 2013

Lars Løkke Rasmussens håndtering af GGGI-sagen

Der er ingen grund til at tærske langhalm på sagen, for pressemødet søndag, der varede 3 timer og 43 minutter gjorde sit til at danne et vist overblik.

Dog er der ingen tvivl om, at selvom han klarede sig godt, så var der også ting der IKKE blev sagt ved pressemødet. Det havde været vigtigt at håndtere rapporten fra november 2012 lidt mere professionelt end at diskutere den overordnede forskel mellem GGGI Korea og så 'den internationale organisation GGGI.

Man skal nemlig huske, at det handler om, at lukke sagen for menigmand. I dét perspektiv mangler der stadig en åbenhjertig forklaring. Flere gange sagde han, at hans direktør kunne bekræfte flere forhold, men undlod at give ordet videre. Journalisterne gjorde det smarte, at de faktisk stillede flere spørgsmål på engelsk når de ikke kunne trænge igennem til klare svar.

Så selvom det nok var ret trættende, og krævede en del kaffe at komme igennem pressemødet, så var det stadig interessant at følge med, og vi fik da en del svar - uanset at journalisterne også på et tidspunkt var ved at stille spørgsmålene lidt for mange gange.

Hans optræden giver fortsat tvivl om Lars Løkke Rasmussens dømmekraft i forhold til håndteringen af offentlige midler, og hvis Helle Thorning Schmidt måtte kæmpe med skattesagen i flere år kan det næppe undre, at befolkningen også synes dette hænger ved manden.

Næste folketingsvalg bliver spændende. Det er lige før det kunne være smart at trykke på valgknappen lidt tidligere, og derved fremprovokere en situation hvor de unge Venstre-løver kommer ud af busken hvis Lars Løkke Rasmussen får lov til at tabe et valg... :-)

Ingen kommentarer: