lørdag den 5. oktober 2013

Lars Løkke Rasmussens tale ved Venstres landsmøde

Det var nok meget sundt, at VKO fik et par år i opposition. Tag dog endelig ikke fejl. Lars Løkke Rasmussen er klar til valgkamp den dag der trykkes på valgknappen inde i Folketinget. Han har fået mulighed for at tænke sig om, og hans tale bar stærkt præg af en fornuftig argumentation for HVORFOR Venstre har samarbejdet om diverse forlig. Man VILLE gøre sin indflydelse gældende.

Hans små stikpiller om, at man kunne have ønsket sig det samme af oppositionen dengang VKO var i regering ramte plet. Plet i en tid hvor tilliden til regeringen kan ligge på et meget lille sted som følge af løftebrudspolitikken. Hvor man skal være endog meget blind for ikke at kunne se, at regeringen gik til valg på ét budskab, men gennemførte et andet.

De røde partier vil leve mange år i politisk mørke, for troværdigheden er væk hos Socialdemokraterne, SF og hos de Radikale. Det er man bestemt selv skyld i, og netop derfor rammer Lars Løkkes tale så meget desto hårdere.

En virkelig knock-out - også selvom Lars Løkkes fysik ikke normalt tilsiger sammenligning med en boksers elegante hop. :-)

Ingen kommentarer: