fredag den 15. august 2014

Klapjagten på den konservative formand

De Konservative kunne knap nok få en ny formand i stolen før journalisterne gik i gang med aktindsigter i Viborg kommune for at se om de kunne finde noget at hænge nye spændende artikler op på. Det var hvad alle havde forventet.

Hvad man derimod ikke har taget højde for hos journalisterne er dynamikken hos vælgerne. Dem som stemmer på de Konservative - og tidligere har gjort det - vil blæse på flueknepperi om en sponsorkontrakt er formuleret på den ene eller den anden måde.

Læs lige dén sætning igen.

Det er nemlig nok god journalistik at søge efter nålen i høstakken, men mon ikke flere er langt mere positive over for en Lene Espersen som politisk ordfører end hvorvidt Søren Pape Poulsen kunne have en øv-sag mens han var borgmester?

Faktisk kunne man påstå, at hvis ikke der var mindst én øv-sag, så havde det nok været en meget passiv borgmester... :-)

Det ligger i borgmesterjobbet, at man har en udfarende opgave foran sig. Der er en by der skal markedsføres på mange fronter. Jobmæssigt, handelsmæssigt, økonomisk, i forhold til trafikplaner m.v. Altsammen opgaver der skaber vindere og tabere. Ikke fordi man ønsker det skal være sådan, men simpelthen fordi vi mennesker bliver skuffede når vi ikke vinder.

Så mens journalisterne tror de saboterer de Konservatives sommergruppemøde, så sker der faktisk det modsatte. :-)

Min mavefornemmelse var straks god da jeg hørte, at man påny satser på Lene Espersen, for hun er en smadderdygtig kvinde, og det siger jeg direkte, for det var jo ikke realiteter der gjorde hun blev gået. Sagen om prioritering af en ferie frem for en opgave hvor hun kunne møde Clinton var jo en ikke-sag. Allerede dengang nævnte jeg, at man sagtens kunne have en fungerende udenrigsminister i en fraværs-/ferieperiode, og det var simpelthen useriøst at man ikke løste dette effektivt under en VKO-regering.

Så det er kun positivt de Konservative begynder at vise muskler. Det er vejen frem.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: