torsdag den 11. december 2014

Afstemning om Europol / retsforbehold

Det var ganske morsomt, at høre hvorledes en afstemning senest i 2016 (efter et kommende folketingsvalg) blev introduceret. Europol skulle være den positive del, og samtidig skulle man lige slå fast, at vi stadig kunne definere vores egen indvandringspolitik.

Ganske som konvergenskrav kun gælder EUROLANDE, så kan man bagefter godt undre sig over, at jura skulle være flerdelt. Retsforbehold er en gummiparagraf, og har været det siden dag ét, for vi har i Folketinget efterhånden kun ja-partier, som er parat til at sælge ud af Danmark for hvad som helst. Det er kun Enhedslisten og Dansk Folkeparti, der tør sige fra over for det gamle romerrige, det såkaldte EU.

Schlúter erklærede unionen for død, men den er så sandelig kommet i live igen. Nu arbejder man ikke med frivillige samarbejder, men skal ligefrem markedsføre en afstemning med, at det er en fordel at tilknytte sig nu, for 'ellers bliver det rigtig dyrt'...

Hvis der kun var lutter fordele kunne man måske få nogle argumenter der kunne vinde diskussionen, men det er åbenbart Kejserens klæder i ny variant...

God weekend til alle. :-)


PS: EU-direktiver træder i forvejen ind i forrang for det der vedtages i Folketinget, og dén debat kunne godt tage en del tid at tage fyldestgørende. Just sayin' :-)

Ingen kommentarer: