søndag den 11. januar 2015

Dansk Folkeparti dummer sig - igen, igen...

Som man kan læse i artiklen på TV2 Nyhederne med titlen "Dansk Folkeparti fjerner opslag om Muhammed-tegninger" [ref: http://nyhederne.tv2.dk/2015-01-11-dansk-folkeparti-fjerner-opslag-om-muhammed-tegninger], så henviser man godt nok til, 'at det kun var en vits'...

Hvor er respekten for de folk som kommer hertil? Med den ene hånd siger vi, at "Danmark er for dem der vil og kan" - og med den anden skal alle, næsten på forhånd, mistænkes for at være halv-kriminelle, smådovne eller spekulanter?

Er det VIRKELIG sådan et samfund vi vil have?

Endnu vigtigere, så kan man spørge sig selv, om ikke humor kan være en smule mere nobel i sin grundtone end den slags der netop florerede på Facebook indtil man valgte at slette det oprindelige indlæg?

Jeg græmmes over det lave niveau vi har her i landet. Folk deler hvad som helst på Facebook, og har tydeligvis ingen sats for rigtigt eller forkert når først autopiloten er slået til efter terroren ramte i Paris i den forløbne uge. Hvis folk havde tænkt rationelt, havde de forholdt sig til nogle konkrete fjolser som udførte en kriminel handling med en speciel ideologi vi finder afskyelig. Men at skære alle over en kam, synes at være, at skyde gråspurve med kanoner.

Fortsat god dag til alle.

Ingen kommentarer: