tirsdag den 7. april 2015

Scoop for Nationalpartiet: Yahya Hassan går ind i politik

Politik handler ikke altid om hvem vi er enige med. Nogle gange bør politik også handle om, at anerkende andre for noget, som kan blive en gevinst for dem. Nyheden om, at Yahya Hassan går ind i politik er en sådan nyhed.

Det er et kæmpe scoop for det lille parti, som ellers har måtte kæmpe ganske voldsomt for at nå de nødvendige 20.000 underskrifter for at blive opstillingsberettigede til Folketinget.

Det er et væsentligt skridt på vejen at få en person som taler klart dansk, og han skal da ønskes held og lykke med sit nye valg af karriere.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er helt i orden at Yayha Hassan vælger at gå ind i politik, det er en mulighed for at få et andet syn ind i den danske politik.

Anonym sagde ...

Yayha Hassan skal IKKE gå ind i politik, fordi han ikke kan bidrage til andet end indvandrerpolitik.

Henrik V Blunck sagde ...

To anonyme med hver sin mening om manden... Det er i og for sig fair nok, men ikke særlig demokratisk, hvis ikke man vil stå ved sine holdninger, vel?

For et parti som Nationalpartiet handler det om at få en position inden for en meget lille niche, og analysen må være, at lige p.t. er det ret svært, at se Yahya Hassan opføre sig på en måde som folk kan tage seriøst. Vi får at se om han får et mandat. Jeg tvivler, medmindre han ændrer sin opførsel...