mandag den 23. oktober 2017

DF fortsætter provokationerne - om halal på offentlige institutioner

Vi har i Danmark fået en hel del meldinger på det mange kalder 'værdipolitikken' - et pænere ord for flygtningepolitik efterhånden... Fælles for dem alle har været, at man helst skal blive grovere og grovere, og kæmpe om hvem der er "mest fast" i kødet over for den gruppe borgere, som med en fællesbetegnelse kunne kaldes muslimer. Det er nemlig det ord, som hos nogle vækker mest afsky og lede, selvom det er så pokkers tragisk, at vi danskere skulle reduceres til en flok snæversynede xenofober...


Der er ALT FOR FÅ, der protesterer, og det har gjort dansk politik til en farce. Jeg har kort behandlet emnet på den private blog i artiklen Mennesker er ALLE lige værdige. Tonen er blevet direkte grim og afskyelig, og det minder voldsomt om det vi så op til 2 verdenskrig hos vores sydlige naboer, dengang tyskerne havde en korporal med magtsyge, som drev hele verden ud i historiens værste krig.

Beklager, men vi kommer aldrig udenom, at debatterne bliver yderst deprimerende, når der hele tiden skal kastes med skældsord om ukendte folkeslag. Vi BURDE omfavne forandringen, og anerkende, at ingen har eneret på planeten. Tænk hvis DU selv var født i et land andre så ned på. Hvordan ville du have det med dén udsigt til omverden?

Jamen, jamen, jamen. Indvendinger er der mange af, men vi SKAL genfinde den gode danske ånd hvor FÆLLESSKABET er stærkt, og hvor vi taler ordentlig med, om og til hinanden. Halalkød eller ej er ikke noget økonomisk argument. Mange halalslagtere er billigere end andre, så debatten er alene af religiøs art, og et forsøg på at skabe vind i sejlene ved det kommende kommunalvalg om under en måned - tirsdag den 21. november 2017.

Jeg håber alle bloggens læsere vil være med til at give de partier som støtter DF en ordentlig begmand ved netop IKKE at stemme for partier, som løber og danser efter DFs pibe. Det må være muligt at genfinde den gode tone i dansk politik. På forhånd tak til alle, som vil være med til at markere, at der ER en grænse for hvad vi vil finde os i.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. :-)

Ingen kommentarer: