torsdag den 7. december 2017

Leflen for DF-krav

Man troede det næsten ikke, for de fleste borgerlige forventede nok, at der VILLE være grænser for, hvor meget man ville lefle for DF-krav. At man hellere ville tage et valg end nogensinde danse SÅ voldsomt efter DFs taktstok...


Ikke desto mindre gik statsministeren i går på tv, og fortalte, at man forventede, at man ville kunne gennemføre enten 1 bold (finansloven) eller 3 bolde (finanslov, skattereform og ændring af udlændingepolitik i samlet omgang) senest fredag.

Det sejler med den borgerlige VLAK-regering.

Lars Løkke Rasmussen påstod, at han ikke ville være statsminister for enhver pris, men ser nu ud til at være rede til, at vende hele udlændingepolitikken helt på hovedet - alene fordi DF er parat til at sælge ud på skattepolitikken, hvis bare de kan få deres krav indfriet på udlændingeområdet.

Det BURDE være en positiv nyhed, at flere med udenlandsk baggrund er kommet i arbejde, og at flere elementer er begyndt at virke, men nu skal alting vendes på hovedet, og folk sågar interneres for at pleje forholdet til støttepartiet, Dansk Folkeparti.

Det er på høje tid at sige fra!

Det vækker historisk uhyrlige minder, at man kan få tanken om at internere andre i lejre i et samfund, hvor vi ellers gerne taler om åbenhed og frihed til alle festtalerne, men tydeligvis er parate til at gå på kompromis med anstændigheden i et hidtil uset omfang.

Jeg har sagt det før, men gentager det gerne: selv Fremskridtspartiet var ikke SÅ yderliggående i 80'erne dengang Mogens Glistrup svingede taktstokken, og der gemmer sig nogle ganske grumme perspektiver i dén retorik man tillader sig at bruge nu om stunder.

Er man helt tonedøve i Venstres, Konservatives og Liberal Alliances rækker?

Det er helt fair, at man gerne vil have en stram udlændingepolitik. I en åben verden ER alle nationer nødt til at varetage landets interesser. Det kan man være enten enig eller uenig i - og man kan stemme derefter. Men at ville internere folk fra andre lande frem for netop at lade dem arbejde i landet, er fuldkommen vanvittigt. Det er uanstændigt!

Hvad tænker du, kære læser, om denne sag?

Rigtig god dag til alle, og god weekend forude.

Ingen kommentarer: