tirsdag den 24. juli 2018

Alternativets udmelding gør åbenbart stadig ondt!

Som jeg skrev i artiklen Efter Uffe Elbæks klare udmelding - slut med fedtspil og nøl i #dkpol, så er der tydeligvis en del, som ikke helt har forstået protesten fra Uffe Elbæk - og de 19% som direkte ønsker en tredje kandidat, og de 31% som sagde "Ved ikke" i april...Sidst jeg tjekkede, gav 19+31 rent faktisk 50, og 50% af de adspurgte betyder, at HALVDELEN af befolkningen ikke er nær så afklarede, som Karsten Hønge (SF) og Per Clausen (Enhedslisten) forsøgte at indikere da de var i studiet med Carolina Maier fra Alternativet i Deadline i aftes.

Det jeg finder allermest overraskende er hvor FASTLÅST Karsten Hønge er på sin tro på, at man kan kræve sig til indflydelse hos Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen. Faktum er, at dansk politik har forandret sig med højredrejningen af dét parti - og fortiden ER ikke fremtiden. Socialdemokraternes formand har ved afslutningsdebatten - den 30. maj - KLART tilkendegivet, at man vil føre udlændingepolitik med højrefløjen, også selvom man skulle få regeringsmagten.

Socialdemokraterne har allerede købt ind på, at indvandrer-diskussionen skulle være den vigtigste politiske udfordring. DF griner deres r*v i laser, for der ER de facto INGEN opposition til den førte politik, hvis ikke Alternativet var kommet med sin udmelding.

At en opposition så kan være så fastlåste, at de ikke forstår det, der sker netop nu i dansk politik fortæller vist en hel del om hvorfor der er brug for et alternativ. Nogle af politikerne har tydeligvis slet ikke de politiske cojones der skal til for at skabe et bedre samfund, og så fortjener de ikke at blive genvalgt. Det bør handle om mennesker og holdninger - ikke om meningsmålinger alene.

Fortsat god sommer. :-)

Ingen kommentarer: