torsdag den 13. marts 2008

Oprydning og ny opstart

Som det vil være de fleste bloggere bekendt, så er det ofte særdeles tidskrævende at vedligeholde diverse WordPress-baserede sites. Så udkommer der en ny version, og pludselig skal alting opdateres. Det tager altsammen en masse energi fra det som i virkeligheden skulle være det vigtigste, nemlig at skrive om såvel stort som småt i den politiske sfære.

I den anledning er der nogle valg som skal træffes, og for mit vedkommende var det at rydde op i alt det gamle på diverse domæner, så for de af jer som tidligere fulgte bloggen via domænet www.polblog.dk så er dette en fortsættelse af denne "oprindelige" blog.

Jeg kunne have valgt at viderebringe alle indlæg til denne blog, men har i stedet valgt at lade tingene stå på egne ben. Vi starter med mindre materiale men med tiden vil der komme rigeligt indhold til at du også vil få gavn af denne blog.

Egentlig håber jeg jo netop at den mindre vedligeholdelse netop kan ØGE koncentrationen om det vigtigste, og håber du vil sætte pris på det ændrede fokus. God læselyst. :-)

Ingen kommentarer: