onsdag den 26. marts 2008

Tragisk sag - Jeppe Kofod

Nyheden om, at den nu tidligere socialdemokratiske udenrigsordfører - Jeppe Kofod (34) - har dyrket sex med en kun 15-årig pige viser ganske korrekt en meget dårlig sans for rigtigt og forkert. http://www.bt.dk/article/20080325/politik/80325044/ fortæller om de nærmere omstændigheder hvis nogen skulle være interesserede i at læse om dette.

Imidlertid forholder det sig således, at man normalt i den alder BURDE være mere moden. Man kan altid diskutere 5, 6 eller sågar 10-12 års aldersforskel (som i forvejen afhænger af hvilket alderssegment pågældende befinder sig i), men en voksen (over 18) burde være et minimumskrav når der sågar også har været spiritus involveret. Normalt er salg af alkohol ikke lige forbeholdt alle skolebørn så det kan undre voldsomt at Jeppe Kofod har fundet anledning til så dårlig vurdering.

I de gode gamle dage kunne man sagtens gå på druk, men så gik man på druk. Ikke for at lokke små piger (som en 15-årig rent faktisk stadig ER) til seksuelle udfoldelser. Faktisk var vi selv som unge HK'ere (mens jeg gik på handelsskolen) langt mere moralske end dette - selvjustits i egne rækker, og orden i geleddene.

Det er muligt nogle er bange for voksne og modne kvinder, men så bør de afholde sig fra at befinde sig i den offentlige sfære. Alt er "under review" når man vil påtage sig, at bestemme over andres liv i form af godkendelse af/afstemning om love m.v.

Ingen kommentarer: