søndag den 1. februar 2009

Naturlig slankekur - den frivillige vej

"Naturlig slankekur" er den slankekur der via den frivillige vej skaber MOTIVATION og INTERESSE for sundhed. Der er ingen tvivl om at denne kur er UNIK.

Rent politisk er vi alle klar over politikerne er pokkers uduelige med hensyn til at få vedtaget differentieret moms så flere fik råd til sundere madvarer i stedet for at belægge samme moms på sunde agurker som på usunde Mars i King Size. Til gengæld har Henrik Bruhn, efter sin Comedy Kuren i samarbejde med Anders Mathesen og Tine Bryld, virkeig skabt en succes.

Naturlig Slankekur er kulminationen på enhver fiasko i forhold til mindre kropsvægt. Alt lige fra South Beach til afføringsmidler, fra Nupo til citronsaftkure og så videre kendes af enhver som er blevet lidt større end landsgennemsnittet. Hér er skabt en slankekur som kan rykke ved hele sundhedsbilledet. Altsammen i letforståelige lydstumper, én lydfil om dagen.

Her gives ikke en masse dårlige undskyldninger, og der ligges absolut ikke fingre imellem. Tværtimod har Henrik Bruhn for længst vist hvordan hele tankesættet er den vigtige ingrediens, og også hér er der lagt op til en succes.

Faktisk spændende, for de som har set Comedy Kuren vil have set diskussionerne om tilfredshed i forhold til produkterne. Hér betaler folk først for et modul hvis de føler de har fået fuld valuta for pengene. Hvis det virker betales for det hørte modul hvorefter du får det nye modul til gratis gennemlytning.

Er du ikke tilfreds betaler du intet, og er du tilfreds køber du det modul du har hørt. Er du ikke tilfreds har du ikke brug for næste modul alligevel, og derfor KAN du ikke miste noget som helst på denne formular. Dét er så absolut den mest fair form for internet markedsføring du overhovedet kan se. Du KAN IKKE MISTE NOGET, FOR DU BESTEMMER SELV OM DU MENER DU FÅR DEN ØNSKEDE EFFEKT.

Naturlig Slankekur burde næsten på finansloven. Kuren virker, og hele motivationen og inspirationen kommer helt naturligt når du lytter til alle de ting som alle godt selv véd er en masse indre undskyldninger for "først at gå i gang på mandag", "næste uge" og så videre. Det sker aldrig, men i Henriks selskab er ingen i tvivl. Det virker, og ALLE kan få et solidt, effektivt og naturligt vægttab hvis de følger Naturlig Slankekur.

Der skal ikke købes nogen piller, pulvere eller andre ting overhovedet. Dette virker hver eneste gang. Vil du også i gang med at se hvad dette er for en kur, så skynd dig over på hjemmesiden for Naturlig Slankekur som du finder her: http://www.naturligslankekur.dk/

Held og lykke med dit vægttab. Når ikke politikerne piller ved momsen må Naturlig Slankekur være løsningen på det store vægtproblem her i landet.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg drikker sådan en chili te om morgenen. Det er virkelig godt og sætter gang i forbrændingen og er samtidig vildt motiverende for mig for at holde stilen hele dagen. Man kan få den hos www.millamedenka.dk. De hedder Milla Mendenkas Te og har vildt mange gode teer. De har også en der hedder Cool Mint, der indeholder lakridsrod, mynte, lemongræs og æblestykker... uhm :)

Henrik V Blunck sagde ...

Lyder spændende. Apropos te, så var jeg heldig for et par måneder siden, for da solgte en onlineshop en udvalgsæske med 12 typer ny te. Min datter, der er tosset med te, sagde, at det var noget af det bedste te hun havde smagt længe, og jeg er begyndt at drikke Après-midi d'Orient på Tassimo kapselmaskinen engang imellem.

Tak for tippet. :-)