fredag den 15. oktober 2010

Plat hetz mod Ole Sohn

Det er en noget plat hetz mod Ole Sohn der foregår netop nu. For det første er der ingen der forventer, at den daværende formand for DKP skulle tage afstand fra DDR, som Østtyskland hed dengang. At fremtage et flere årtier gammelt brev som om der var noget nyt i den holdning han havde på daværende tidspunkt grænser til det ahistoriske.

Enhver der kender Sovjetunionen, og den kommunisme der regerede siden "revolutionen" i starten af det tyvende århundrede, vil vide, at der var et kynisk system bag - og alle der har besøgt Berlin har set den grænse der var mellem Øst og Vest.

Historien har ikke ændret sig - også selvom nogle pludselig vil gøre dette til en sensation så mange år efter... :-)

"Man har et standpunkt indtil man tager et nyt", som Kragh så klogt mindede om. På samme måde er det tilladt at blive klogere med alderen - en egenskab der sørgeligt savnes hos andre politikere, som selv konfronteret med realiteterne om manglende WMD (masseødelæggelsesvåben) i Irak, ikke vil erkende tidligere fejl.

Så mon ikke det var på tide at tænke på realiteterne i dansk politik frem for at hetze mod Ole Sohn?

God weekend. :-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ole Sohn er gammel kommunist, så er han fredet.
Men havde han været gammel nazist, så havde han været jagtet til sin sidste stund.

falkeøje

Henrik V Blunck sagde ...

Næ, det er såmænd ikke det der var tiltænkt. Tværtimod ville jeg mene det var en sag for Skat og politiet hvis der måtte være realiteter bag påstandene om 5,2 mio uden om Skattefar.

Men ligefrem diskutere om et rosende brev skulle være "underligt" al den stund det politiske klima var anderledes er lettere komisk. ;-)

Især når vi med Iran-Contra skandalen nok i sin tid kunne gisne om rosende breve fra USAs præsident til Ayatollahen.... Den slags spekulation er god hobby for folk der keder sig lidt for meget.

Tak for din kommentar. :-)