torsdag den 10. marts 2011

89% tror på Helle Thorning-Schmidt som statsminister

Overskriften er ingen overdrivelse. Kun 6% af spillerne på Oddset tror på Lars Løkke Rasmussen hvorimod 89% spiller på Helle Thorning-Schmidt som landets statsminister efter næste valg.

Se skærmdump her:

En sådan nyhed må jo også linkes til, og du kan selv læse artiklen herfra: https://community.danskespil.dk/client/#/oddset/nyheder/2011-03-0020.

Odds taler deres tydelige sprog. Bookmakerne bliver blanket helt af hvis Villy Søvndal (SF) eller Johanne Schmidt-Nielsen (EL) får lov til at få regeringsmagten i en S-ledet regering. Ved at smide 1 million på Johanne kunne vi allerede skaffe 400 millioner til statskassen...

Spøg til side. :-)

Det er i hvert fald en forudsigelse der vil komme til at holde stik. Senest i november er det slut med regeringens hovmod. Peter Christensens udtalelse forleden aften om at have siddet længere end Helle Thorning-Schmidt i Folketinget talte sit eget tydelige sprog om den borgerlige terrier. Peter Christensen er og bliver et fjols, og i et demokrati kan vi så være glade for det er tilladt at kalde en spade for en spade, og ikke bare et løfteinstrument.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: