fredag den 18. marts 2011

Nu rabler det for Pia

Dagens angreb på Anders Samuelsen fra Pia Kjærsgaards side viser med al tydelighed, at det er ved at rable for dronningen i Dansk Folkeparti. Hun gør sig selv mere til grin end det nogensinde før er lykkedes - og der skal ellers en del til... :-)

Pia sammenligner Anders Samuelsen (Liberal Alliance) med Glistrup, og kalder ham en fantast.

Det hører med til historien, at Pia selv STARTEDE i Folketinget fordi hun var suppleant for Mogens Glistrup da han blev erklæret uværdig til at sidde i Folketinget. Læs hendes baggrund her, hvis du er i tvivl: http://da.wikipedia.org/wiki/Pia_Kj%C3%A6rsgaard. Et parti hun var medlem af siden 1978, og havde stillet op for flere gange siden 1979, men uden at formå at få et mandat.

Det mandat hun fik - som suppleant - gjorde hende ikke desto mindre til en af nyere tids mest magtfulde (læs: indflydelsesrige) kvinder i dansk politik. Dette uanset om man er enig med Pia.

Men nu er uroen i den borgerlige lejr brudt ud i lys lue. Alternativet til topstyringen er åbenbart også ved at skræmme i Dansk Folkepartis rækker, og nu skal der åbenbart benzin på bålet.

Meget af den charme hun ville udstille ved at medvirke i serien "Til middag hos..." er vist ved at ryge i forsøget på at få lidt billige pressepoints ved at angribe den ene person som er ved at vække den borgerlige lejr til de løfter de selv gav befolkningen da de tiltrådte for et årti siden. Nyheden om de 295 skattestigninger siden denne tiltrædelse gør vist tilstrækkeligt ondt på hele regeringen siden Pia nu pludselig fik lyst til at tage boksehandskerne frem - for åben skærm.

Nu vil jeg se det optagede svar fra Deadline kl. 17. Kunne være der var materiale til en kommentar...

God weekend til alle læserne.

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Debatten med Samuelsen på Deadline kl. 17 var så en debat med de Radikale. Ikke meget svar på fantast-beskyldningerne.

Men stadig tydeligt, at der er oprør i den blå lejr. Nedtællingen til 12. april er tæt på. :-)