fredag den 9. marts 2012

Skattesagen

Direktøren for Skat, der behandlede Stephen Kinnocks og statsministerens skattesag har selv talt ud om sin tid som DSU formand, hvilket fremgår af dette link: http://www.b.dk/nationalt/skattechef-taler-ud-jeg-var-dsu-formand.

Begrebet habilitet vs. inhabilitet er tydeligvis aldrig gået op for denne skattechef, og det er tankevækkende i en tid hvor Skat strammer grebet om udlandsdanskere. Udlandsdanskere der får danske pensioner skal nu også betale skat af deres pensioner til Danmark hvilket fremgår af dette link: http://fpn.dk/sporg_eksperterne/okonomi/skat/article1374940.ece. Velvidende at folk der planlægger deres otium i udlandet nu med fordel kan begynde at flytte deres kapitalpensioner til udenlandske banker - hvilket vil skade vores egen likviditet...

Skattesagen vil nok komme op igen til næste valg, for menigmand skal dokumentere, at vedkommende er uden for de danske grænser i mindst 180 dage, hvorimod andre kan "sjuske" med angivelsen af dagene uden konsekvenser.

Hvordan man derefter kan brokke sig over at Venstre VÆLGER at betale for en rygekabine, som er noget af en ikke-sag, for derefter at vække egen dobbeltmoral til live igen - det må være lidt af en gåde, og medierådgiverne burde feje for egen gadedør før de begynder at genere andre.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: