lørdag den 6. juli 2013

Kritikken af Folketingets formand, Mogens Lykketoft

Jeg er noget overrasket over at læse denne artikel: http://m.b.dk/?article=26139483-Oppositionen-angriber-Lykketoft-Du-svigter-Folketinget.

Det er hævet over enhver tvivl, at Mogens Lykketoft netop HAR kritiseret sine egne. Det skete bl.a. da han kritiserede at den manglende investering, som VAR godkendt, havde forårsaget en manglende beskæftigelse i forhold til de rammer der var blevet givet, og han har flere gange været på banen med kritik.

Det har mest af alt karakter af drilleri midt i en agurketid, for en formand for Folketinget er samtidig hævet over det almindelige sagsbehandlingsniveau, og samtidig tankevækkende når tingets menige MF'er gerne stemmer overens med regeringen når der skal trykkes på knapperne.

De kunne jo netop vise kritikken ved at stemme imod regeringens forslag frem for at forvente at formanden skal synke ned på dét niveau de selv kunne have kritiseret hvis han SÅ havde valgt at gøre, hvis han skulle have gjort som de nu giver udtryk for.

En ægte Catch-22. Damned if you do - damned if you don't!

Det er egentlig sjovt at de samme mennesker kunne også have brugt programmet Ellemann og LykketoftTV2 News hvis de ville bringe benzin til bålet, men så havde de generet en af deres egne i samme moment...

Politik er og bliver et skuespil, og det forbavser mig, at journalisterne ikke går hårdere til stålet over for kritikkerne. De skulle da have drevet lidt soul-searching i egen lejr før de angriber andre, synes jeg.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: